Kartofler:
1 kg kartofler
1½ spsk koldpresset raps-/olivenolie
½ bdt. timian
½ bdt. dild
1½ tsk groft salt
Grov remoulade:
2 gulerødder, små tern
1 grøn peberfrugt, små tern
2 æbler, små tern
250 g broccoli, delt i små buketter
250 g blomkål, delt i små buketter
1 dl syrlige agurker, grofthakkede
2-3 dl skyr
2 spsk karry
1 spsk gurkemeje
1 tsk groft salt
peber
1 spsk væde fra syltede agurker
Rødspættefileter:
12 rødspættefileter (ca. 600 g), bestil dem som kvarte og uden skind
100 g fuldkornsmel
2 æg
100 g fuldkornsrasp
1 spsk smør og 1 spsk koldpresset raps-/olivenolie til stegning
1 tsk groft salt
peber
Tilbehør:
1 citron i både
Kartofler:
Grov remoulade:
Rødspættefileter:
Så er der fiskefilet med remoulade og kartofler – bare lidt bedre.
Tip: Tilsæt evt. friske krydderurter som basilikum, dild eller persille til remouladen.
Opskrift og billede er udlånt fra Nøglehullet.