Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta

Du skal bruge:

4 personer

400 g rejer

3 forårsløg

1 bundt persille

1 bundt basilikum

3,5 dl grøntsagsbouillon

1 spsk Maizena

1,5 dl fløde

peber

2 pk. frisk pasta

basilikumblade

Sådan gør du

Snit forårsløgene i fine ringe og hak persille og basilikumblade sådan at de fylder ca. 2 spsk. Kog alle 3 dele i bouillonen i ca. 5 min. Rør maizenaen ud i fløden og pisk blandingen i saucen. Bring saucen i kog mens du pisker eller rører i den. Lad den koge i 1 min. Smag til med peber og vend de fleste af de afdryppede rejer i.

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og lad den dryppe af. Anret den i et varmt, halvdybt fad og hæld så rejesaucen over og pynt med resten af rejerne og basilikumblade.

 

Opskriften er venligst udlånmt af Royal Greenland.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28