500 g koldtvandsrejer eller Chilerejer
En bakke cherrytomater, skyllet og skåret i kvarte både
En bakke feldsalat, skyllet
8 vagtelæg
Hummermayo
50 g hummerfond
50 g tomatkompot
50 g æggeblommer
20 g hvidvinseddike
350 g neutral olie
Syltede sennepskorn
50 g sennepskorn
200 g eddike
50 g vand
Syltede hvide asparges
500 g hvide asparges
Syltelage
350 g æbleeddike
350 g sukker
350 g vand
50 g frisk estragon
10 g salt
4 stk. laurbærblade
Syltede rødløg
5 stk. rødløg
Syltelage
250 g eddike
250 g sukker
250 g vand
20 g salt
Hummermayo
Syltede sennepskorn
Syltede hvide asparges
Syltede rødløg
Smilende vagtelæg
Anretning
Læg feldsalat i bunden af en renset kammuslingeskal.
Anret rejer ned i skallen sammen med cherrytomater og vagtelæg.
Syltede rødløg, sennepskorn og asparges kommes ovenpå.
Til sidst pyntes retten med hummermayo.
Serveres med et godt stykke brød og en citronbåd.
– Velbekomme
Opskrift venligst udlånt af Launis.