Pitabrød med rejer og mangosalsa

Du skal bruge:

4 personer

Opskriften rækker til 6 pitabrød

300 g optøede rejer
1 moden mango
1 frisk chili
1 salathoved
2 snackpebre
1 limefrugt
grove pitabrød

Sådan gør du

  • Lad rejerne dryppe af i en sigte. 
  • Skræl mangoen, skær frugtkødet fri af stenen, og skær kødet i strimler. 
  • Halvér chilien, fjern kernerne, og hak den. 
  • Snit salaten fint, og skær snackpebrene i små tern. 
  • Bland rejer, mango, chili, salat og peberfrugt, og dryp med limesaft. 
  • Varm pitabrødene op som beskrevet på emballagen, og fyld salaten i de varme pitabrød.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28