Pastasalat med laks og avocado-dressing

Du skal bruge:

1 person
kogte pastapenne
½ avocado
½ dl. A38 eller ylette.
citronsaft
1 skive røget laks
3-4 kogte grønne asparges
purløg

Sådan gør du

  • Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske.
  • Blend avocadokødet med A38/ylette og citronsaft.
  • Skær laksen i strimler, og skær de kogte asparges i stykker á 3 cm.
  • Vend pasta, asparges, laks og avocadodressing grundigt sammen, og smag til med salt og peber.
  • Drys med hakket purløg.

Anden egnet fisk:
Røget ørred eller rejer

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra havørreden på den slankere halerod, de færre pletter under sidelinien og på, at gællegitterstavene på forreste gællebue er tornformede.

I forbindelse med gydningen bliver den mørkere, og hannen udvikler en tydelig kæbekrog. I forbindelse med gydedragten får hannens krop et rødligt skær, sorte og røde pletter, og huden fortykkes og bliver sej. Laks kaldes også atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested. Laksen bliver normalt op til 120 cm, men den kan blive op til...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28