Orientalsk fiskesuppe

Du skal bruge:

4 personer

500 g torskefilet
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
1 tsk fintrevet ingefær
1 liter bouillon
1 dåse kokosmælk light
salt og peber

Tilbehør:
groft brød

Sådan gør du

  • Skær torskefileterne i store tern.
  • Snit forårsløgene i små stykker, og skær peberfrugterne i strimler.
  • Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 minutter.
  • Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 minutter.
  • Smag til med salt og peber.

Servér suppen med groft brød.

Tip: Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili.

 

Anden egnet fisk:
mørksej, kuller

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28