One pot med rejer

Du skal bruge:

4 personer

400 g. pasta (tørret) 

1 ds. hvide bønner 

2 håndfulde grønkål 

1 citron 

1 l. vand 

1 spsk. flagesalt 

1 tsk. tørret chili 

300 g. rejer 

Sådan gør du

  • Alt undtagen rejerne kommes i en gryde med låg. Riv skallen af citronen i, men gem saften til senere. 
  • Lad det koge 5-6 min. 
  • I med rejerne og rør godt rundt. 
  • Når pastaen er færdig, er alt færdigt. 
  • Server og pres saften fra citronen ud over… 

 

Opskrifterne er udviklet i samarbejde med Jesper Vollmer.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28