Ørred-klapper

Du skal bruge:

1 person
2 skiver groft rugbrød
smør eller plantemargarine
icebergsalat
1-2 skiver røget ørred evt. økologisk
agurk
rødløg
hakket purløg

Sådan gør du

  • Smør brødet.
  • Fordel salat, røget ørred og skiver af agurk og rødløg på brødet, og drys med hakket purløg.
  • Afslut med en skive rugbrød som låg

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ørred (Regnbueørred)

Ørred sælges ofte som forel (200-300 gram portionsfisk). Ørreden har et rød-violet bånd langs sidelinien, som har givet fisken sit navn. Regnbueørreden har den lille karakteristiske fedtfinne, der findes på oversiden tæt på halefinnen. Den har sorte pletter over det meste af kroppen inklusive ryg, fedt- og halefinner. Den har en kort krop med et lille hoved og en mundspalte, der når så langt bagud som øjets bageste rand. Siderne er sølvskinnende med mørkere ryg og sølvhvid bug. Farven på sidelinien er kraftigst i gydeperioden. Ved længere tids ophold i saltvand...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28