Minna’s grønne rejesalat

Du skal bruge:

1 person
1 håndfuld rejer
Blandet salat
3 små tomater
½ gul peber
½ avocado
Citronsaft
Dild

Sådan gør du

  • Afdryp rejerne.

  • Hak salaten, og skær tomater, peberfrugt og avocado i skiver. Vend alle ingredienser sammen.

  • Smag til med citronsaft, salt og peber. Afslut med dild.

    Anden egnet fisk:

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28