Madpakkewrap med pulled salmon

Du skal bruge:

4 personer
  • 4 ds (4 x 75 g) Amanda pulled salmon
  • 4 hvedewraps
  • 200 g friske ost naturel
  • 4 spsk fine ærter, friske eller optøet
  • 100 g snittet spidskål
  • 4-6 grønne asparges
  • Salt og peber

Sådan gør du

1. Smør en wrap med frisk ost og fordel snittet kål. ærter, pulled salmon og asparges på wrappen.

2. Krydr med salt og peber.

3. Rul herefter wrappen sammen.

4. Del den evt. i to stykker.

Tip: erstat evt. spidskål med din yndlingssalat.

 

Venligst udlånt af Amanda Seafood.

 

 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Laks

Laksen er en sølvskinnende slank fisk med fedtfinne. Laksen kan kendes fra havørreden på den slankere halerod, de færre pletter under sidelinien og på, at gællegitterstavene på forreste gællebue er tornformede.

I forbindelse med gydningen bliver den mørkere, og hannen udvikler en tydelig kæbekrog. I forbindelse med gydedragten får hannens krop et rødligt skær, sorte og røde pletter, og huden fortykkes og bliver sej. Laks kaldes også atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested. Laksen bliver normalt op til 120 cm, men den kan blive op til...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28