Madpakkesandwich med smørbar torskerogn

Du skal bruge:

4 personer
  • 2-4 ds Amanda smørbar msc torskerogn (2 x 190 g eller 4 x 75 g)
  • 4 sandwichboller
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 gulerod, skåret i bånd el. strimler
  • 1 rød peberfrugt i skiver
  • 1 rødløg, skåret i tynde skiver

Sådan gør du

1. Rist bollerne på en brødrister.

2. Smør underbollerne med torskerogn og overbollerne med mayonaise.

3. Fordel feldsalaten på overbollen og løg, peberfrugt og gulerodsbånd på underbollerne.

4. Læg bollerne sammen.

5. Server torskerognssandwichen straks eller pak den ind til madpakken.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28