Lasagne med ising

Du skal bruge:

4 personer

500 g isingfileter
250 g frisk mozzarella
2 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
2 tsk tørret oregano
200 g lasagneplader
salt og peber

Tilbehør:
groft brød
evt. grøn salat

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader.

  • Skær mozzarellaen i små tern, og hak hvidløget.

  • Bland tomat, mozzarella, hvidløg og oregano sammen i en skål, og tilsæt 1 tsk salt.

  • Læg et par skefulde tomatblanding i bunden af et ovnfast fad.

  • Læg et lag lasagneplader oven på, uden at pladerne overlapper hinanden.

  • Læg et lag ising oven på lasagnepladerne og herpå et lag tomatblanding.

  • Læg lasagneplader oven på tomatblandingen, fisk, lasagneplader, tomat osv.

  • Slut lasagnen af med et lag lasagneplader og et tyndt lag tomatblanding på toppen.

  • Dæk fadet med stanniol, og bag i 30 minutter.

  • Tag stanniolen af fadet, og bag lasagnen endnu 10 minutter.

Servér lasagnen med brød og evt. en skål salat til.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ising

Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er stærkt buet og går over brystfinnen, men ellers følger dyrets midte. Ellers ligner isingen meget både rødspætte og skrubbe. Overfladen føles ru, fordi skællene har små randtakker. Øjensiden er ensfarvet brungrå til gulbrun afhængigt af levested. Blindsiden er hvid. Munden er forholdsvis lille. Isingen er den mindste af de almindelige fladfisk, man træffer i de danske farvande. Den bliver sjældent større end 35 cm og er i reglen langt mindre.

Levested:

Isingen lever på dybder fra 1...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28