Kuller med ratatouille

Du skal bruge:

4 personer

600 g kullerfilet
1 aubergine
1 courgette
8 tomater
2 spsk olivenolie
1 bundt frisk basilikum
1 moden mango
½ dl hvid balsamico
salt og peber

Tilbehør:
pasta

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg kullerfileterne på den ene halvdel af en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Krydr fisken med salt og peber.
  • Skær aubergine, courgette og tomater i skiver. 
  • Læg grøntsagerne taglagt på bagepladen ved siden af fisken.  
  • Hæld olien over grøntsagerne, og drys med salt, peber og hakket basilikum. 
  • Bag fisk og grøntsager i 20 minutter. 
  • Skræl mangoen, og blend kødet med balsamicoeddike.

 

Anret kulleren på et fad med grøntsagerne ovenpå, og servér med mangosauce og pasta. 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Kuller

Som de fleste torskefisk har kulleren tre rygfinner og to gatfinner. Den har overbid, en lille skægtråd og en mørk sidelinie. Ryggen er mere eller mindre gråbrun eller grågrøn. Siderne er sølvgrå, og bugen er hvid. Den kendes nemt på den mørke plet over brystfinnen.

Levested:

Kuller lever på bunden fra 10 til 450 meters dybde - oftest på 80 til 200 meters dybde. Den er udbredt i den nordlige del af Atlanten. Den er almindelig indtil Skagerrak og Kattegat. Kulleren foretager lange vandringer.

Føde:

Kulleren lever mest af bunddyr som...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28