300 g rejer
0,5 dl syltede cornichoner og lage
1 dl creme fraiche
3 spsk ketchup
2 tsk tomatpuré
0,5 spsk sambal oelek
Worcestershire sauce
engelsk sauce
salt og peber
0,5 icebergsalat
dild
1 tomat
1 citron
1 blad lolla bionda
4 grønne asparges
Tø rejerne op i køleskab så de ikke mister for meget smag.
Blend alle ingredienserne sammen og smag til med Worchester-sauce, engelsk sauce, salt og peber. Salaten snittes fint. Skær tomaterne i både og citronen i springere. De nederste 5 cm af aspargesene skrælles med en kartoffelskræller. Kog aspargesene i saltet vand tilsat lidt smør i ca. 8 min. Køl dem af og halvér dem skråt på midten.
Brug et rejecocktailglas til at anrette i. Kom salaten i bunden, lidt dressing ovenpå, så rejer og dressing igen. Stik aspargesene ned i glasset og pynt med tomat, citron, dild og et blad Lolla Bionda.
Server rejecocktailen med et dejligt hjemmebagt surdejsbrød.
Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.