Karrysild med æble og kanel

Du skal bruge:

4 personer
4 store marinerede sildefileter
2 dl yoghurt naturel
1 tsk stødt kanel
1 tsk karry
1 lille æble i tern
1 lille rødløg i tern

Sådan gør du

  • Skær silden i passende stykker.
  • Rør yoghurt op med kanel, karry, æble og løg.
  • Smag til med salt og peber.
  • Servér på godt rugbrød.


Tip! Pynt evt. med store kapers, rødløg, dild og tomat.

Anden egnet fisk: Kryddersild eller færdig karrysild.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Sild

Silden er en sølvskinnende stimefisk med bløde finner uden pigstråler. Den har glatte gællelåg, og hele kroppen er dækket af store skæl, der let falder af. I vore farvande kan silden let forveksles med brislingen. Men til forskel fra brislingen fæstner sildens bugfinner bag rygfinnes forkant, og bugskællene er ikke så skarpe som brislingens. Silden er ved fangsten skinnende blågrøn, men mister hurtigt farven. Silden bliver normalt 20-35 cm. Den maksimale længde er meget forskellig og afhængig af farvand.

Levested:

Silden lever pelagisk i store stimer...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28