Julede fiskefrikadeller

Du skal bruge:

100 personer

5 kg torskefilet, mindre stykker
3,5 kg mørksej, mindre stykker
4 bdt. persille, hakket
salt
4 dl helæg
70 g maizena
2 l letmælk

Tilbehør:
stegte el. ovnbagte tomater

Sådan gør du

  • Blend fiskekødet kortvarigt i en foodprocessor.
  • Tilsæt persille, salt, æg og maizena, og blend til en passende konsistens.
  • Form farsen med en spiseske, og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof ved middel varme i ca. 5 minutter på hver side.

 

Servér fiskefrikadellerne med stegte eller ovnbagte tomater.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28