Ising med soltørrede tomater og spinat

Du skal bruge:

4 personer

600 g isingfileter
200 g soltørrede tomater
2 rødløg
600 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
salt og peber

Tilbehør:
frisk pasta

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader. 
  • Hæld kogende vand over de soltørrede tomater, lad dem stå i 10 minutter, og hæld vandet fra igen. 
  • Læg isingfileterne i et ovnfast fad med bagepapir, og krydr med salt og peber. 
  • Hak løgene fint. 
  • Fordel løg og soltørrede tomater over fisken, og bag retten i 10 minutter. 
  • Rens og skyl spinaten godt. 
  • Varm olien på en pande, og svits spinaten i 2 minutter.
  • Krydr med salt og peber.

 

Servér den bagte ising med spinat og pasta.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Ising

Isingen er en højrevendt fladfisk, som kan kendes på, at sidelinien er stærkt buet og går over brystfinnen, men ellers følger dyrets midte. Ellers ligner isingen meget både rødspætte og skrubbe. Overfladen føles ru, fordi skællene har små randtakker. Øjensiden er ensfarvet brungrå til gulbrun afhængigt af levested. Blindsiden er hvid. Munden er forholdsvis lille. Isingen er den mindste af de almindelige fladfisk, man træffer i de danske farvande. Den bliver sjældent større end 35 cm og er i reglen langt mindre.

Levested:

Isingen lever på dybder fra 1...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28