Hummersuppe med rejeravioli, cremet porre og dild

Du skal bruge:

4 personer

125 g rejer

1 pk. hummersuppe

300 g hjemmelavet pastadej

1 dl creme fraiche

1 porre

0,5 bdt. dild

salt og peber

Sådan gør du

Rul pastadejen helt tyndt ud i 2 lange baner. Læg rejerne i en skål og krydr dem med lidt salt og peber samt en skefuld cremefraiche. Placer små bunker med 3-4 rejer i hver på den ene bane med god afstand imellem. Pensl rundt om rejerne med lidt vand.

Læg nu den anden bane ovenpå så alle rejerne er dækket. Tryk dejen forsigtigt ned omkring rejerne og stik raviolierne ud med et glas i en passende størrelse.

Skyl og rens porrerne og skær dem fint ud. Sauter porrerne i lidt olie og tilsæt cremefraiche. Lad porrerne simre til de er ’al dente’ og smag til med salt og peber.

Kog raviolierne i godt saltet vand til de er møre og læg dem ned i panden til porrerne.

Varm hummersuppen op og hæld den i varme tallerkner. Placer en skefuld af fyldet i midten og pynt med plukket dild.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28