Hot spinatsalat med fiskefrikadeller

Du skal bruge:

4 personer
  • 600 g fiskefars
  • 4 stk. røde snackpeber
  • 1 bk. cherrytomater
  • 1 ds./brik kikærter i saltlage
  • 200 g spinat
  • Ærteskud
  • Olivenolie
  • Smør
  • Salt og peber
  • Tørret chili
  • 1/2 stk. citron

Sådan gør du

  • Snackpebrene skylles, halveres, renses for det hvide indmad og kerner, vendes i olivenolie og lægges på en bageplade med bagepapir sammen med cherrytomaterne. Krydres med salt og peber og bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

  • Fiskefarsen formes til 12 fiskefrikadeller og steges på panden ved middel varme, i en blanding af smør og olivenolie.

  • Kikærterne drænes og ristes på panden i olivenolie med salt, peber og tørret chili efter behov.

  • Spinaten skylles og tørres grundigt.

  • Server fiskefrikadellerne sammen med salat af den friske spinat med lune snackpebre, tomater og kikærter samt lidt friskpresset citronsaft og ærteskud på toppen.

Opskriften er venligst udlånt af Glyngøre. 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28