Hellefisk bagt i papir med asparges, feta, pesto og edamamebønner

Du skal bruge:

4 personer

4 stk. hellefisk portioner, optøede

400 g. grønne asparges

200 g. fetaost

400 g. edamamebønner, optøede

4 spsk. grøn pesto

2 dl. fjerkræbouillon

4 ark bagepapir

papirklips

evt. citron

salt og peber, frisk fra kværn

Sådan gør du

Bræk den nederste fjerdedel af de grønne asparges, kasser den og skær resten i mundrette stykker.

Bræk fetaosten i mindre stykker og vend dem med asparges, bønner, pesto og bouillon.

Fordel blandingen på de 4 stykker bagepapir og læg fiskene på. Krydder med salt og peber og fold bagepapiret om fyldet, så det bliver nogenlunde tæt. Brug evt. nogle papirklips til at holde sammen på enderne. Bag pakkerne i ovn 20 min. v. 200°C.

Serveres straks evt. med ekstra pesto og friske citronbåde.

 

Opskriften er venligst udlånt af Royal Greenland.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Hellefisk

Højrevendt fladfisk. Minder om helleflynderen, men både over- og undersiden er mørkegrå eller brunlig i modsætning til helleflynderen, der har en hvid underside. Venstre øje sidder midt i hovedets ryglinie. Den har stor mund med store spidse tænder. Hanner bliver ca. 80 cm og 6-7 kg. Hunner ca. 100 cm og 15-20 kg - højst 130 cm og 45 kg.

Levested:

Hellefisken færdes ikke kun ved bunden som de fleste andre fladfisk. Den lever ofte i 50 til 2000 meters dybde. Udbredt i det meste af Nordatlanten. Kan træffes i Skagerrak. Hellefisken er en koldtvandsfisk....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28