Happy fish tacos med mangosalsa

Du skal bruge:

4 personer

Forberedelsestid: 20 min

Tilberedningstid: 5 min

600 g MSC-mærket torsk, skåret i grove strimler (anden hvid fisk som sej, kuller, kulmule eller rødspætte kan sagtens bruges) 

1 tsk spidskommen 

1 tsk paprika 

2 avocadoer, delt i små kiler 

1 håndfuld blandet salat 

2 spsk smør 

Salt og sort peber 

Tortilla 

 

MANGOSALSA 

1/2 mango 

1/2 rødløg 

1/2 agurk, skrællet uden kerne 

1 bundt koriander 

1 rød chili 

2 spsk olivenolie 

1 lime, presset 

Salt og sort peber 

Sådan gør du

 

Hak alle ingredienserne til mangosalsaen fint og bland dem i en skål. Tilføj godt med salt og peber og stil i køleskabet i 15 minutter.  

Fordel spidskommen og paprika over torsken. Drys med salt og peber og steg i smør på medium varme i ca. 5 minutter.

Varm tortillaerne i ovn eller mikroovn for at gøre dem bløde. Fyld tortillaen med salat, avocado, fisk og mango salsa.  

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28