Gourmetrejer - den lette

Du skal bruge:

4 personer
400-600 g gourmetrejer/hele rejer Tilbehør:
1 lille bæger creme fraiche 38%
Dild
Godt brød, f.eks. ciabatta bagt med durum
Smør
Citron

Sådan gør du

  • Dressing: Rør creme fraiche med hakket dild.
  • Anret rejerne i en skål eller på et fad.
  • Hver person piller selv rejerne på egen tallerken.
  • Nydes med creme fraiche-dressing, godt brød og presset citron.

Tip:
Sæt et par skylleskåle med vand og 1 citronskive på bordet. Så kan man skylle fingrene undervejs i måltidet.

 

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28