Frokostwrap med smørbar torskerogn

Du skal bruge:

4 personer
  • 2 ds Amanda MSC smørbar torskerogn
  • 4 stk fuldkorns tortillawrap
  • 3 spsk mayonnaise/sandwich spread
  • 75 g spinat/salat
  • 150 g gulerod, groftrevet
  • 150 g rød peberfrugt, skåret i små tern

Tilbehør

  • Agurkstave
  • Cherrytomater

Sådan gør du

  • Smør wrap’en medmayonnaise og smørbar torskerogn. Fordel spinat, gulerod og peberfrugt ovenpå. Rul wrap’en sammen og skær den over i to dele.

  • Pak den evt. ind i madpakkepapir eller film og læg den i madkassen sammen med agurkestave og cherrytomater. Et dejligt måltid til spisepausen.

Opskriften er venligst udlånt af Amanda Seafoods.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28