Frisk rejesalat med grønne asparges

Du skal bruge:

4 personer
8 grønne asparges
200 g pillede rejer
saften fra 2 limefrugter
kørvel
2 dl fromage frais
et lækkert brød

Sådan gør du

  • Giv aspargesene et kort opkog.
  • Lad dem køle af, og skær dem i 2-3 cm lange stykker.
  • Tilsæt rejer, og smag til med limesaft, salt og peber.
  • Pynt med kørvel, lime og fromage frais, smagt til med salt, peper og lime.
  • Servér med godt brød.


Tip! Fromage frais kan erstattes af creme fraiche.

Andet egnet skaldyr: Krabbe.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Reje (Koldtvands)

Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.

Levested:

Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28