Fiskeminestrone

Du skal bruge:

4 personer
500 g skrubbefileter
2 porrer
3 stilke bladselleri og bladselleriblade til drys
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 liter vand eller bouillon
salt og peber

Tilbehør:
Groft brød eller flutes

Sådan gør du

  • Skær porrerne i ringe og bladsellerien i små tern.
  • Hak hvidløget fint.
  • Varm olien op i en gryde, og svits porrer, bladselleri og hvidløg i et par minutter under omrøring.
  • Tilsæt tomater og vand eller bouillon, kog suppen op, og lad den koge 5 minutter.
  • Skær skrubbefileterne i tern, og kom dem i suppen.
  • Lad suppen simre endnu 2 minutter, og smag til med salt og peber. 

 

Servér suppen straks med brød, og drys med bladselleriblade.

 

Anden egnet fisk:
ising, rødspætte

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Skrubbe

Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med uregelmæssige røde pletter. På blindsiden er den hvidlig og kan have brune pletter. Den kan kendes fra rødspætten på sin ru overflade og på, at kroppens bredde uden finner er under halvt så stor som længden. De fleste skrubber er højrevendte, men ikke alle. Store skrubber har desuden en spids torn ved gattet. Skrubben kan blive op til ca. 60 cm.

Levested:

Skrubben trives lige så godt i ferskvand som i saltvand. Den foretrækker at leve i områder med lavere saltindhold som f.eks....
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28