Kartofler:
900 g nye danske kartofler
1 tsk groft salt
Fiskedeller:
400 g torsk, filet
200 g laks, filet
125 g havregryn
1 skalotteløg, hakket fint
3 æg, mellemstørrelse
1 stor rød peberfrugt, hakket fint
chili efter smag
1 tsk groft salt
peber
1 spsk rapsolie til stegning
Tomattjums:
10 blommetomater, halveret
1 fed hvidløg, hakket fint
1 skalotteløg, hakket groft
1 tsk ingefær, skåret i småbitte tern
1 spsk akaciehonning
Avocadodip:
1 stor avocado
3 spsk skyr
1 tsk sennep
lidt dild
saft af 1 lime
½ tsk groft salt
peber
Kartofler:
Fiskedeller:
Tomattjums:
Avocadodip:
Kom dellerne på et fad og tomattjums, avocadodip og kartofler i skåle – så er der serveret, bum.
Tak til Nøglehullet for lån af opskriften.