Fisk i frikadellerne

Du skal bruge:

4 personer
  • torskefileter
  • æg, revet løg, mel, purløg – og hvad du ellers plejer at komme i dine frikadeller
Forslag til tilbehør:
  • kogte kartofler
  • koldt smør
  • tomatsalat
  • citron i både 

Sådan gør du

  • Rør en frikadellefars med torskefilet, hakket groft med en kniv.
  • Tilsæt, hvad du plejer i alm. frikadeller, fx revet løg, æg og lidt salt og peber.
  • Steg fiskefrikadellerne som almindelige frikadeller.
  • Servér med kogte kartofler, smør, tomatsalat og citronbåde.

Få ugens 2 opskrifter


Samtykke (GDPR) ?

Torsk

Torsken har overbid, en kraftig skægtråd og en lys sidelinie. Ryg og sider er gråbrune eller grågrønne med en mængde brune, gule eller rødlige pletter. Farven varierer efter omgivelserne. Bugen er hvidlig. Torsken er ikke nogen stimefisk, men forekommer ofte i store tætheder, hvor der er godt med føde eller i forbindelse med gydning. Den største torsk, der nogensinde er blevet fanget, var 2 meter og vejede 96 kg. I dag er det yderst sjældent at finde en torsk over 130 cm.

Levested:

Torsken lever fra kysten til 600 meters dybde ved temperaturer mellem...
Fisk 2 gange om ugen  -  Axelborg, Axeltorv 3, 4. sal  -  1609 København V  - Kontakt os på telefon 33 39 40 28