Kog blomkålen indtil den er mør. Sigt derefter kogevandet fra og blend blomkålen mens du tilsætter det frasigtede kogevand indtil du har den ønskede konsistens. Suppen koges op før servering.
Vend rejerne med limesaft. Suppen kan justeres i konsistens med fløde.
Anretning
Hæld suppen i en varm dyb tallerken, læg 40 g marineret rejer i midten, drys let hakket saltet mandler rundt om og pynt af med daikon skud på toppen af rejerne.
Rejen er rød med lange savtakkede pandetorn og runde sorte øjne. Det tynde par af følehornene har brede hvide og røde ringe. I modsætning til mange andre rejearter er den røde reje rød både før og efter kogning. Den kaldes også dybhavsreje, koldtvandsreje og nordsøreje. Rejen kan blive op til 16-17 cm.
Levested:
Rejen lever på blød bund på 50 til 500 meters dybde ved 0-8°C varmt vand. De største mængder af rejer findes på dybder mellem 100 og 250 meter. Rejen er udbredt på fastlandssoklerne i Nordsøen og mange andre steder i Nordatlanten....