Du skal bruge:

4 personer

600 g kullerfilet
1 aubergine
1 courgette
8 tomater
2 spsk olivenolie
1 bundt frisk basilikum
1 moden mango
½ dl hvid balsamico
salt og peber

Tilbehør:
pasta

Kuller med ratatouillePrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg kullerfileterne på den ene halvdel af en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Krydr fisken med salt og peber.
  • Skær aubergine, courgette og tomater i skiver. 
  • Læg grøntsagerne taglagt på bagepladen ved siden af fisken.  
  • Hæld olien over grøntsagerne, og drys med salt, peber og hakket basilikum. 
  • Bag fisk og grøntsager i 20 minutter. 
  • Skræl mangoen, og blend kødet med balsamicoeddike.

 

Anret kulleren på et fad med grøntsagerne ovenpå, og servér med mangosauce og pasta. 

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.3 af 5. 3 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme