Du skal bruge:

4 personer

600 g kullerfilet
1 spidskål
2 dl æblemost
2 spsk honning
2 røde chili
1 bundt koriander
2 limefrugter
salt og peber

Tilbehør:
kogte ris

Dampet kuller med chili, koriander og limePrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Skær kullerfileten i otte stykker, læg dem i en pande med 2 dl vand, og krydr med salt og peber.
  • Dæk panden med låg eller stanniol, og kog ved svag varme i ca. 8 minutter.
  • Skær spidskålen i kvarte.
  • Kom kålen i en gryde med 2 dl vand, og kog ved svag varme i ca. 5 minutter.
  • Kom æblemost og honning i en gryde, og kog ind til en sirupslignende konsistens.
  • Flæk chilierne, fjern kerner, og skær chilierne i strimler.
  • Pluk bladene af korianderen, og hak dem fint.
  • Kom chili, koriander og limesaft i honninglagen, og vend rundt.

 

Hæld honninglagen over den dampede kuller, og servér med ris.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.5 af 5. 4 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme