Du skal bruge:

4 personer

400 g sildefileter
3 dl ylette, letmælksyoghurt e.l.
½ tsk sukker
3-4 spsk revet peberrod
3 spsk lager- el. vineddike
salt og peber

Tilbehør:
kogte grøntsager
kogte kartofler

Dampede silderuller med peberrodscremePrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Rør ylette med sukker og peberrod.
  • Smag til med salt og peber, og lad cremen trække 5-10 minutter.
  • Smag evt. til med mere peberrod. 


  • Klip finnerne af sildene, og klip fileterne over på midten, så du får to lange, smalle fileter ud af hver sild. 
  • Rul sildefileterne sammen, og hold dem fast med en tandstik. 
  • Kom eddike, 3 dl vand, 1 tsk salt og lidt stødt peber i en pande, og bring i kog. 
  • Læg sildene i panden, læg låg på, eller dæk med stanniol, og lad sildene simre i 2-3 minutter.

 

Servér sildene med peberrodscreme og kogte grøntsager og kartofler.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 2.8 af 5. 4 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme