Du skal bruge:

4 personer
4 sildefileter (350-400 g)
2 fed hvidløg
3 tsk olivenolie
½ dl hakket persille
1 dåse flåede tomater
2 spsk kapers
1 dl durummel
salt og peber

Tilbehør:
broccoli
blomkål
ris

Durumpanerede sild med italiensk tomatsaucePrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Hak hvidløget fint.
  • Varm 1 tsk olie i en gryde, og svits hvidløget ½ minut under omrøring. 
  • Tilsæt persille, tomater og kapers, og lad saucen småkoge i 5-10 minutter.
  • Klip finnerne af sildene, halvér fileterne, og del hver filet i to, så du får fire små stykker sildefilet af hver hele sild. 
  • Krydr fileterne med salt og peber. 
  • Hæld durummelet på en tallerken, og vend sildene i melet. 
  • Varm resten af olien op på en pande, og steg sildene gyldenbrune på begge sider ved middelhøj varme.

 

Servér sildene med tomatsauce samt kogt broccoli, blomkål og ris.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme