Du skal bruge:

4 personer

·       8 stk fileter af skrubbe eller rødspætte 

·       1-2 dl fuldkornsmel

·       ½  bundt grønne asparges

·       1 spsk olie

·       2 spsk smør

·       4 skiver ristet rugbrød

·       8 salatblade

·       4 spsk god mayonnaise

·       150 g rejer

·       1 lille glas rød ørredrogn

·       Dild

·       Salt og peber

·       Citron

Stjerneskud med rejer og ørredrognPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Krydr alle 8 fileter med salt og peber.
  • Rul 4 af fileterne sammen og læg dem tæt i en gryde. Tilsæt vand, så det når ca. 1 cm op i gryden. Tilsæt ½ tsk salt og bring vandet i kog under låg. Sænk varmen når vandet koger og lad fisken småkoge i 3 min. Tag gryden af varmen og lad fisken trække i 5 min.
  • Vend de resterende fileter i mel og steg dem i smør på en varm pande i ca. 2 min. på hver side.
  • Knæk bunden af aspargesene og steg dem på en varm pande i olie i et par minutter. Lad dem køle af før de skæres i meget tynde skiver.

 

Anret på ristet rugbrød med salatblade, stegt fisk, dampet fisk, asparges, mayonnaise, rejer, ørredrogn, dild og citron.

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme