Du skal bruge:

4 personer
  • 4 sildefileter
  • 1 dl rugmel
  • 2 spsk rapsolie
  • 200 g rygeost
  • 200 g syrnet fløde 9%
  • 1 bundt purløg
  • 1 bundt radiser
  • 250 g cherrytomater
  • 800 g kogte kartofler
  • salt og peber

Tilbehør:
groft brød

Sild med sommersalatPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Skyl sildefileterne, og fjern rygfinnen.

  • Vend fileterne i rugmel tilsat salt og peber.

  • Varm olien på en slip let-pande, og steg sildene i ca. 3 minutter på hver side. 
  • Rør rygeost med syrnet fløde.

  • Tilsæt klippet purløg, radiser i skiver og halverede cherrytomater. 

  • Skær kartoflerne i skiver, vend dem med rygeostcremen, og smag til med salt og peber.

 

Servér de stegte sild med sommersalat og brød.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.6 af 5. 9 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme