Du skal bruge:

4 personer
4-500 g kuller
1 løg, ca. 50 g
200 g gulerod, 2-3 stk.
3 porrer
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk karrypulver
1 dåse kokosmælk 330 ml
2 æbler
1 spsk sesamfrø
300 g jasminris, kogt
¼ bundt bredbladet persille og mynte
Salt og peber

Sådan gør du

  •  Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.

  •  Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.

  •  Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

  •  Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.

  • Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.

  • Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.

Anden egnet fisk: Kulmule, mørksej eller lyssej.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme