Du skal bruge:

4 personer
400 g pasta penne
½ bundt purløg
100 g baby spinat, skyllet
4-500 g vesterhavstorsk
2 dl fløde 38 %
1 dåse hakkede tomater
150 g revet Gouda eller mozzarella
2 spsk rasp
1 citron
Salt og peber
Grøn salat

Gratineret vesterhavstorskPrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.

  • Skær fisken i mindre stykker.

  • Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.

  • Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.

  • Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.

  • Serveres med salat og brød.

    Anden egnet fisk: Mørksej, kuller eller kulmule.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme