Du skal bruge:

4 personer
4-500 g rødspættefileter/8 stk.
8 skiver parmaskinke
50 g vesterhavsost
500 g squash
500 g svampe, markchampignon
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
300 g cherrytomater
Salt og peber
1 citron
¼ bundt bredbladet persille

Rødspætteruller med parmaskinke og vesterhavsostPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Vask squashen, rens svampene, og skær begge dele i grove stykker. Snit løget og hvidløget fint.

  • Læg fiskefileterne på et skærebræt, krydr med salt og peber, og rul dem sammen med parmaskinke og revet ost inden i.

  • Læg rullerne på en bageplade med bagepapir, og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 6-7 minutter.

  • Steg de snittede grøntsager på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 3-4 minutter.

  • Vend cherrytomaterne deri og smag til med salt og peber.
  • Anret rødspætterullerne på et fad sammen med grøntsagerne, og drys med grofthakket persille.


Anden egnet fisk: Skærising, skrubbe eller ising.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme