Du skal bruge:

4 personer
400 g vesterhavstorsk i filet
1 dl sesamfrø
2 spsk vegetabilsk olie
½ bundt koriander, groft hakket
2 dl creme fraiche
1 dl sød chilisauce
12 taco pandekager
Salt og peber

Mangosalsa:
1 mango
1 rødløg
1 lime u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g cherrytomater

Fish taco med vesterhavstorskPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.

  • Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.

  • Vask limen og riv skallen fint. Pres limesaften ud.

  • Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve, ca. 30 sek. på hver side.

  •  Steg fisken på en varm pande i 2 spsk olie i ca. 1 minut på hver side.

  •  Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.

Anden egnet fisk: Kulmule.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme