Du skal bruge:

4 personer
4-500 g kulmulefilet med skind/4 stk.
3 spsk olivenolie
500 g små rødbeder
¼ bundt timian
2 spsk hvidvinseddike
800 g bagekartofler
2 porrer
50 g smør, koldt i tern
4 rødløg
Salt og peber

Skindstegt kulmule med bløde løgPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Vask rødbederne godt og skær dem i ¼ med skræl på. Kom rødbederne i en bradepande med timian, eddike, 1 spsk olie, salt og peber. Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter indtil de er møre.

  • Skræl kartoflerne og rens porrerne. Skær i små stykker, og kog dem i ca. 20-25 min.

  • Hæld vandet fra og mos kartofler og porrer sammen med smørret. Smag til med salt og peber.

  • Skær løgene i ringe og steg dem bløde på en pande i 1 spsk olie. Krydr med salt og peber.

  • Krydr fisken med salt og peber. Steg den på en varm pande i 1 spsk olivenolie på skindsiden i ca. 2-3 min. Vend fisken, tag panden af varmen, og lad fisken trække et par minutter på panden.

  • Servér med bløde løg, bagte rødbeder og kartoffel-porremos.

    Anden egnet fisk: Mørksej eller lyssej med skind.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme