Du skal bruge:

4 personer


500 g hornfisk i filet
½ bundt basilikum
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
Nudelsalat
200 g ægnudler
1 agurk
200 g cherrytomater
3 forårsløg
½ bundt koriander
1-2 spsk sesamolie
1-2 spsk sojasauce
1 spsk. sort sesam
2 små chilier
2 lime

Grillet hornfisk med basilikum og nudelsalatPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter pakkens anvisning.

  • Halvér agurken, fjern kernerne og snit den i stykker på ½ cm. Halvér tomaterne, snit forårsløgene, chili og korianderen.

  • Vend nudlerne med sesamolie, soja og grønsager.

  • Læg fisken ud på et stykke bagepapir med skindsiden nedad og krydr godt med salt og peber.

  • Hak basilikum groft og fordel den på fisken.

  • Skær fisken ud i stykker på ca. 10 cm og rul dem til små, faste ruller. Sæt 2 ruller på et grillspyd og grill fisken i en forvarmet ovn på grill i ca. 2-3 minutter indtil den er gylden og sprød.

  • Servér med nudelsalat, drys med sesam og halverede lime.

    Anden egnet fisk:
    Hvilling
Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme