Du skal bruge:

4 personer


500 g mørksejfilet uden skind

2 spsk sesamfrø

½ agurk

icebergsalat

1 rødløg

4 burgerboller

Tatarsauce:

2 forårsløg

100 g syltede drueagurker

2 spsk kapers

¼ bundt dild

2 spsk mayonnaise

1 dl skyr

Kartoffelchips fx. salt/vinegar

Salt og peber

Fiskeburger med sesamstegt mørksejPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Snit forårsløg fint, hak drueagurker, kapers og dild groft, vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber.

  • Skær agurken, salaten, og snit rødløget fint.

  • Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam.

  • Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 1 minut på hver side.

  • Lun/grill burgerbollerne, smør dem med tartarsauce og byg en burger med fisk og grønt. Servér med kartoffelchips.


    Anden egnet fisk: Kulmule, kuller eller torsk
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme