Du skal bruge:

4 personer


1,5 kg muslinger

4 skalotteløg

1 æble

2 spsk olivenolie

1 bundt kruspersille

1 dl hvidvin

2-3 dl fløde 38 %

Salt og peber

Hvidløgscroutoner

4 skiver toastbrød

50 g smør

2 fed hvidløg

4 kviste persille

Dampede muslinger med persillefløde og croutonerPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Bland smør, hvidløg og persille. Smør det på toastbrød og skær ud i stænger som grilles sprøde og gyldne i ovnen.

  • Rens muslingerne ved at skylle dem i koldt vand. Bank dem let mod bordet, og kassér dem, der ikke lukker sig.

  • Snit/hak løg, æble og kruspersille groft.

  • Varm olie op i en gryde og steg løg, æble og kruspersille i 1-2 minutter.

  • Kom muslingerne i og vend det hele godt sammen.

  • Tilsæt vin, bring det i kog og hæld derefter fløden i. Lad det snurre et par minutter, indtil muslingerne har åbnet sig.

  • Servér med hvidløgscroutoner

    Tip: I stedet for vin kan du bruge øl
Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme