Du skal bruge:

4 personer

600 g kulmulefilet med skind
100 g sorte oliven uden sten, fx kalamata
2-3 spsk pankorasp
100 g babyspinat
1 rødløg
3 fed hvidløg
800 g små kartofler kogt med skræl
Frisk rosmarin
2 spsk olivenolie
2 dl cremefraiche 18%
1 usprøjtet citron
Salt og peber

Bagt kulmule med oliven og citroncremePrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i cremefraichen. Smag til med salt og peber.

  • Spid de kogte kartofler med en kvist rosmarin. Steg dem gyldne på en pande i olivenolie og hvidløg, krydr med salt og peber.

  • Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en bageplade med bagepapir.

  • Vend grofthakkede oliven med 1 spsk olivenolie, salt og peber, fordel på toppen af fisken og drys med pankorasp.

  • Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

  • Servér med rosmarin kartofler, spinatsalat og citroncreme.


Anden egnet fisk:
Torsk, kuller og hvilling

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme