Du skal bruge:

4 personer
1,5 kg muslinger
50 g finthakket løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
¼ bundt løvstikke el. anden krydderurt
¼ bundt persille
2 spsk olivenolie
100 g kogte hvedekerner (kan udelades)
1 hvedeøl
Salt og peber

Dampede muslinger med hvedeøl og grøntPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Rens muslingerne ved at skylle dem i koldt vand. Bank dem let mod bordet, og kassér dem der ikke lukker sig.
  • Hak løg, hvidløg, gulerødder, løvstikke og persille groft.
  • Varm olien op i en gryde, svits først grøntsager, og kom herefter muslingerne deri og vend dem godt i den varme olie med grøntsagerne.
  • Tilsæt hvedeøl og kogte hvedekerner. Lad det komme i kog og lad det snurre et par minutter, indtil muslingerne har åbnet sig.

Servér med groft brød.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme