Du skal bruge:

4 personer
  • 1,5 kg muslinger
  • 50 g finthakket løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • ¼ bundt løvstikke el. anden krydderurt
  • ¼ bundt persille
  • 2 spsk olivenolie
  • 100 g kogte hvedekerner (kan udelades)
  • 1 hvedeøl
  • Salt og peber

Dampede muslinger med hvedeøl og grøntPrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Rens muslingerne ved at skylle dem i koldt vand. Bank dem let mod bordet, og kassér dem der ikke lukker sig.
  • Hak løg, hvidløg, gulerødder, løvstikke og persille groft.
  • Varm olien op i en gryde, svits først grøntsager, og kom herefter muslingerne deri og vend dem godt i den varme olie med grøntsagerne.
  • Tilsæt hvedeøl og kogte hvedekerner. Lad det komme i kog og lad det snurre et par minutter, indtil muslingerne har åbnet sig.

Servér med groft brød.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme