Du skal bruge:

4 personer
  • 300 g jomfruhummerhaler
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 250 g æggenudler, kogt efter anvisning
  • 400 g broccoli
  • 200 g edamamebønner
  • Basilikum

Karrysauce:

  • 50 g finthakket løg, ca. 1 stk.
  • 2 spsk karry
  • 3 dl kokosmælk, 1 ds

Jomfruhummer i wok med karry, kokosmælk og grøntPrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Hak løg groft, steg dem af i olie indtil de er blanke, tilsæt karry og brun det godt af.

  • Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter, smag til med salt og lidt sukker.

  • Skær broccoli i små aflange stykker og halvere jomfruhummerhalerne. Steg dem af i en varm wok eller pande i olie og hakket hvidløg smag til med salt og peber.

  • Vend det hele sammen med nudler, jomfruhummer og sauce, drys med basilikum.

     

    Tip: Servér evt. ris i stedet for nudler.

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme