Du skal bruge:

4 personer
500 g Vesterhavstorsk i filet
50 g mandler
¼ bundt persille
1-2 fed hvidløg
2 skiver ristet brød / 2 spsk rasp
1 citron usprøjtet2 spsk olivenolie
Salt og peber

Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletoppingPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft.
  • Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.
  • Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen.
  • Skær fisken i 4 stykker og fordel persilletoppingen på fileterne. Bag i forvarmet ovn på 210 grader i ca. 3-4 minutter, indtil de er gyldne.
  • Servér med salat mm.

 

 

 

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.4 af 5. 9 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme