Du skal bruge:

4 personer
  • 500 g Vesterhavstorsk i filet
  • 50 g mandler
  • ¼ bundt persille
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 skiver ristet brød / 2 spsk rasp
  • 1 citron usprøjtet
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletoppingPrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft.
  • Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.
  • Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen.

  • Skær fisken i 4 stykker og fordel persilletoppingen på fileterne. Bag i forvarmet ovn på 210 grader i ca. 3-4 minutter, indtil de er gyldne.

  • Servér med salat mm.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.7 af 5. 6 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme