Du skal bruge:

4 personer

500 g mørksejfileter
4 røde snackpeberfrugter
½ dl sojasauce
1 tsk majsstivelse
2 spsk honning
1 spsk revet ingefær
½ spidskål
350 g ægnudler

Mørksej i wok med soja og ingefærPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Skær mørksejen i tykke strimler. 
  • Halvér peberfrugterne, og skær dem i tykke skiver. 
  • Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og ½ dl vand. 
  • Varm honningen op i en wok eller pande, til den bruser op. 
  • Svits peberfrugterne i honningen i 2 minutter. 
  • Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 minut. 
  • Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op. 
  • Skær spidskålen i både, og kog den sammen med ægnudlerne i en stor gryde kogende letsaltet vand, til nudlerne er møre. 
  • Lad nudler og spidskål dryppe af i en sigte. 

 

Anret nudler og spidskål på et fad eller direkte på fire tallerkener, fordel fisk, peberfrugter og sauce oven på, og servér straks.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.1 af 5. 10 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme