Du skal bruge:

4 personer
500 g skrubbefileter
2 porrer
3 stilke bladselleri og bladselleriblade til drys
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 liter vand eller bouillon
salt og peber

Tilbehør:
Groft brød eller flutes

Sådan gør du

  • Skær porrerne i ringe og bladsellerien i små tern.
  • Hak hvidløget fint.
  • Varm olien op i en gryde, og svits porrer, bladselleri og hvidløg i et par minutter under omrøring.
  • Tilsæt tomater og vand eller bouillon, kog suppen op, og lad den koge 5 minutter.
  • Skær skrubbefileterne i tern, og kom dem i suppen.
  • Lad suppen simre endnu 2 minutter, og smag til med salt og peber. 

 

Servér suppen straks med brød, og drys med bladselleriblade.

 

Anden egnet fisk:
ising, rødspætte

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.4 af 5. 8 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme