Du skal bruge:

4 personer
400 g rødspættefileter
2 spsk basilikumpesto
16 blade basilikum
2 spsk olivenolie eller smør
Salt og peber
300 g grønne asparges

Pesto:
1 bundt basilikum
1/2 bundt bredbladet persille
2 dl olivenolie
50 g pinjekerner, ristede
80 g parmesan, revet
Salt og peber

Stegte rødspættefileter med pestoPrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Hak basilikum og persille groft. Kom det i en blender og blend det groft sammen med olie. Tilsæt pinjekerner og parmesanost. Blend det sammen og smag til med salt og peber.

  • Lav et lille snit på midten af rødspættefileten, på kødsiden, uden at skære igennem.

  • Læg rødspættefiletere på et stykke bagepapir og smør dem med 1 tsk. pesto på begge sider. Læg nogle basilikumsblade på fisken og fold den sammen.

  • Steg fisken på en varm pande i olie eller smør i ca. 1 minut på hver side, indtil den er gylden og sprød.

  • Anret fisken med lidt ekstra pesto, dampede grønne asparges og basilikumsblade.



Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 2.5 af 5. 4 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme