Du skal bruge:

4 personer
4 stk kulmulefilet med skind
Frisk timian
200 g couscous
2 dl vand
3 spsk olivenolie
200 g blomkål
4 forårsløg
1/4 bundt dild
100 g gule cherrytomater
100 g røde cherrytomater
100 g feta
16 sorte oliven
Salt
Sort peter
1 citron, i både

Grillet kulmule med blomkålscouscousPrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.

  • Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.

  • Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.

  • Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.

  • Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.

  • Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen. 


Tip: Man kan også bruge rosmarin, oregano og salvie til fisken.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.2 af 5. 5 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme